Industriële BruiloftEva & Ferry23-03-18

Industriële Bruiloft

Toen ik van Eva de vraag kreeg of ik hun industriële bruiloft wilde documenteren, hoefde ik geen moment na te denken. Omdat ik Eva & Ferry al een aantal jaren kende, ik hun stijl en karakter daardoor ook kende wist ik dat dit een ontzettend toffe bruiloft zou worden. Ik zei dus onmiddellijk ‘ja, dat wil ik’!

De reden waarom zij wilde dat ik hun industriële bruiloft vast ging leggen was omdat mijn stijl ze heel erg aansprak. Wat donkerder en wat ‘moodier’. Eva stuurde mij een moodboard van Pinterest en vroeg of ik me daarin kon vinden. Het was fantastisch wat ze me stuurde.

De dag zelf

23 Maart 2018 was het hun grote dag. De dag van hun industriële bruiloft! Toen ik ’s ochtends vroeg arriveerde stond de deur al open en zag ik dat Daphne, degene die de make up doet er ook al was.
We hadden het even over wat ze verwachtte van de dag en in de tussentijd liep ik wat rond om detail foto’s te maken. Het huis van Eva & Ferry heeft nogal wat details. Ik zou met gemak daar een blogpost over kunnen schrijven.

Ferry was ondertussen naar de barbier in Alkmaar gegaan. Terwijl Daphne bezig was met Eva, kwamen de getuigen van Eva binnen. Ze namen allerlei cadeaus mee. Een weckpot gevuld met ‘god mag weten wat’, drank en nog meer drank. Dit zou alleen maar een mooie dag kunnen worden.

Nadat ze zich beide hadden aangekleed, kwam de bruidsauto de straat in gegleden. Een oude Mercedes Benz. Wat een perfecte match!

Fotosessie

Voordat de industriële bruiloft plaats zou vinden gingen we eerst naar Bergen aan Zee voor een kleine fotoshoot. Toen we aankwamen lukte het mij het paar te fotograferen net toen het begon met regenen. Daarom gingen we terug naar Alkmaar, naar de Ringersfabriek. Daar deden we nog een industriële shoot.
Hierdoor hadden we twee toffe locaties met te gekke foto’s kunnen realiseren.

Ik raad jullie aan de video en natuurlijk de foto’s te bekijken. Als jullie na het zien vragen hebben, stel ze gerust en neem contact met mij op. En als jullie meer willen zien bekijk dan de andere verhalen op mijn blog.

 

Industriële Bruiloft fotoshoot in de duinen van Bergen close up van de Industriële Bruiloft met de shoot in Bergen Industriële Bruiloft in de Ringers fabriek van Alkmaar Industriële Bruiloft shoot in de Ringers fabriek van Alkmaar met close up Industriële Bruiloft in de Ringersfabriek met dit mooie stel Industriële Bruiloft in een oude fabriek in Alkmaar close up van een Industriële Bruiloft in een oude fabriek Industriële Bruiloft met uitzicht over Alkmaar fotoshoot in een oude loods in Alkmaar Industriële Bruiloft zwart wit foto van Industriële Bruiloft in alkmaar in oude loods Industriële Bruiloft in de Gasfabriek

 

De ‘morning after’…

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.