Loveshoot, AmsterdamKim & Markus18-01-18

Een loveshoot in Amsterdam

Ik wilde een loveshoot in Amsterdam fotograferen. Het was een paar weken voordat ik naar de Wolves Workshop in La Graciosa ging. Alle aanwezigen zijn toegevoegd in een privé Facebook-groep waarin ik een verzoek heb ingediend of er iemand in Amsterdam was en een loveshoot wilde doen. Kim reageerde. Ze woont en studeert in Amsterdam. Haar vriend Markus kwam langs en ze wilde heel graag afspreken, wat koffie drinken en een beetje fotograferen.

We ontmoetten elkaar in een kleine koffiebar in het hart van Amsterdam, de Pijp. Aan de rand van het Sarphatipark hebben we koffie gedronken en gepraat over hoe de week bij de Wolven zou zijn. Omdat ik er vorig jaar was, heb ik Kim verteld hoe het was. Welke sprekers daar waren, wat ik heb geleerd en natuurlijk wat te verwachten voor dit jaar. En we spraken natuurlijk ook over onze fototoestellen. Welk merk we hebben, wat we leuk vonden en niet leuk vonden. Ik vertelde haar dat ik met Fuji fotografeer. Ze was erg onder de indruk van het uiterlijk en het gevoel van de X-T2.

De sfeer tussen ons drieën was zo goed en relaxt dat we bijna de tijd vergaten. Daarom gingen we naar buiten, liepen het Sarphatipark in en ik begon te fotograferen.

Hier kun je genieten van de loveshoot in Amsterdam. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan gerust contact met me op.

loveshoot in Amsterdam loveshoot in Amsterdam in het Sarphatipark loveshoot in Amsterdam met Kim & Markus loveshoot in Amsterdam in het hart van de stad loveshoot in Amsterdam. Mokum loveshoot in Amsterdam. In het hart van Mokum met Kim en Markus

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.