Outdoor fotografie

Outdoor fotografie is toch wel een van mijn favorieten. Ik houd van de landschappen met haar buitenlucht. Het maakt mij niet uit of het regent, sneeuwt, ontzettend warm is, of keihard waait. Buiten met natuurlijk licht fotograferen is het beste wat er is. Het is het mooiste wat er is. Wachten op het beeld wat volgens mij het beste laat zien, wat ik uiteindelijk wil laten zien met mijn foto.

Outdoor fotografie in combinatie met een product of een lifestyle is daar en tegen nog vele malen leuker. Omdat je outdoor combineert met een product, ben je echt afhankelijk van allerlei factoren waar je geen invloed op hebt, wat de uitkomst van de foto niet altijd ten goede komt.
Vaak is het juist lastig met outdoor fotografie om dat ene moment vast te leggen, omdat je overgeleverd bent aan moeder natuur en zij doet wat zij wil. Dus het komt ook voor dat ik niet tevreden ben met het gewenste resultaat.
Waardoor de drang om de foto met juiste sfeer alsnog vast te leggen, alleen maar groter geworden is.

Lifestyle foto’s maken voor een merk als ‘The Awake Brand‘ is dan ook ontzettend tof om te doen.

Daarnaast is het heerlijk om op pad te gaan, om te reizen en om op nieuwe locaties te werken. Of het nu het bos van Schoorl is, of de Oostenrijkse Alpen. Of het nu waait of ijskoud is. Veel van deze avonturen zul je dan ook in mijn blog voorbij zien komen.

Heb je vragen over mijn outdoor fotografie? Zou je graag willen dat ik shoot met jou doe? Of van je net nieuwe opgezette merk? Dit kan van alles zijn, op welke locatie dan ook. Neem gerust contact met mij op en vraag me alles wat je zou willen weten.