Portfolio van Jordi Mol

Dit is het portfolio van Jordi Mol.
Hier vind je mijn beste en nieuwste werk, samengevat in mijn portfolio.
Ik probeer dit portfolio continu bij te werken en up to date te houden.

De categorieën bestaan uit ‘Foodfotografie‘, ‘outdoorfotografie‘, ‘portretfotografie‘, ‘straatfotografie‘ en ‘trouwreportages‘.

Uit elk van deze categorieën haal ik ontzettend veel voldoening. Keer op keer leg ik de lat hoger om mijzelf te bekritiseren en te verbeteren. En natuurlijk de cliënt een prachtig resultaat te overhandigen.

Ik probeer zoveel mogelijk met natuurlijk licht te fotograferen. Dit omdat, in mijn inziens, je de meest natuurlijke foto’s kan creëren. Natuurlijk ontkom je er soms niet aan om flitsers mee te nemen. Deze heb ik als fotograaf zijnde natuurlijk ook standaard bij mij, maar laat ze zo lang mogelijk in mijn tas zitten.

Of het nu gaat om een trouwreportage op een fantastisch zonnige dag of een rit naar de Veluwe en daar een outdoor reportage te schieten terwijl het regent, niets is mij te gek.

Als u zich kunt vinden in mijn werk, neem dan gerust contact met mij.

Klik op een van categorieën hierboven om te filteren en bekijk het portfolio van Jordi Mol.