Andere portretfoto van Nooka de Malamute
Nooka in het bos van Schoorl
Michiel maakt een surfboard in de garage
Mini Simmons
Stijle trap in het bos van Schoorl
Schoorl Forest
Kim en John bruiloft
Bruiloft van Kim en John
weddingplanner
Bruiloft van Cheyenne en Lex
Timelapse van Hopfgarten in Oostenrijk
Timelapse Hopfgarten, Austria
Camber Sands United Kingdom
Camber Sands United Kingdom
Harley Davidson Street Bob
Harley Davidson Street Bob

Videograaf

Videograaf in Alkmaar

Een videograaf is iets anders dan een fotograaf. Ook al gebruik ik hiervoor hetzelfde toestel als waar ik foto’s mee maak, namelijk een Canon 5D Mark III. Als videograaf ben je continu bezig dié momenten vast te leggen, terwijl dat met fotografie om dát moment gaat. Ik gebruik hier doorgaans wel andere apparatuur bij, zoals een Edelkrone slider, welke zorgt voor zeer cinematische beelden, beelden die lijken op film.
Als videograaf film je natuurlijk in HD beeld, en een Canon 5D Mark III beschikt over de mogelijkheid om in ‘RAW’ te filmen waardoor er met de beelden ontzettend veel mogelijk is qua neerzetten van sfeer.

Een groot verschil is natuurlijk ook dat er bij film, want daar gaat het om bij videografie, geluid bij zit wat een ontzettend grote impact heeft op het beeld waar naar gekeken wordt.

Sommige stellen die trouwen kiezen dan ook liever voor een film, als voor foto’s. Simpelweg omdat ze vinden dat het filmen van een bruiloft door een videograaf meer sfeer geeft en een geheel andere beleving meebrengt als foto’s.

Naast dat ik bruiloften vast leg door middel van videografie, film ik ook graag gebeurtenissen die jij het waard vindt om vast te laten leggen. Dit kunnen zijn een blijvende bewegende herinnering aan je hond, paard of welk dier dan ook waar je aan gehecht bent. Of een dag met je meerijden terwijl jij op je motor gefilmd wordt door een enthousiaste videograaf.

Bedrijfsvideo’s maak ik ook. Kort, pakkend en zo gemaakt dat ze hun doel dienen, namelijk in een minuut laten zien waar het in de video om gaat, welke goederen of diensten er verkocht worden en zorgen dat er ‘call to action’ is door de doelgroep.

Videografie is dus een uitstekend middel om evenementen en gebeurtenissen, bruiloften of persoonlijke dingen vast te leggen. Samen met social media, kunt u uw beelden simpel delen, met vrienden en familie.

Hierboven zie je een kleine greep van de door mij gemaakte video’s.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *