Trouwen op het strand, EnkhuizenSharon & Jos21-07-2017

Trouwen op het strand

Sharon & Jos. Een gezellig stel uit Medemblik met de wens om te trouwen op het strand.
Het was vrijdagochtend rond 10.00 dat ik bij Jos aankwam. Op zijn slippers deed hij open. Jos stond net met behulp van een Ipad zijn das te strikken. Het was niet zomaar een strik, dus ik snap dat daar een beetje hulp bij nodig was.
Maar voordat Jos zijn strik überhaupt om kon doen was het eerst tijd om naar de kapper te gaan. Jos en Bram, het zoontje van Jos zijn aanstaande, liepen beide op slippers de deur uit, op weg naar de kapper.
Na het bezoek aan de kapper was het dan zover. Beide mannen gingen zich klaarmaken voor deze mooie dag, waar trouwen op het strand op de agenda stond.

Sharon ophalen

Nadat de mannen zich hadden aangekleed en een broodje hadden gegeten, was het eindelijk zo ver. Het ophalen van Sharon. Jos stapte in de oude Citroën, voor de kenners een ‘Snoek’, en reed richting Sharon. Daar aangekomen was het nog even wachten. Want ja, ze had iets langer nodig dan gepland, of Jos was gewoon veel te vroeg. Na een klein kwartiertje was Sharon klaar en liep richting Jos, die omgedraaid op de oprit stond te wachten. Het eerste moment dat ze elkaar zagen. Ze kwamen beide ogen tekort en bleven maar naar elkaar staren. Wat een mooi gezicht.

Op naar het stadhuis van Enkhuizen

Ze stapte beide de Snoek in, samen met Bram en zijn beste vriendinnetje, en reden richting Enkhuizen. Na de ceremonie, welke ontzettend leuk was aangezien Jos zijn brief met gelofte was vergeten en het moest oplezen vanaf een Iphone, was het tijd voor een kleine shoot aan de achterkant van het oude stadhuis in Enkhuizen. Na wat mooie beelden geschoten te hebben was het tijd om naar de feestlocatie op het strand te gaan. Op naar Strandpaviljoen Enkhuizen!

Strand als trouwlocatie

Ook al was de echte trouwlocatie natuurlijk in het stadhuis van Enkhuizen. Het feest vond plaats in het Strandpaviljoen van Enkhuizen met strand als locatie. Fantastisch mooie omgeving waar we nog een hele mooie shoot hebben gehad. Kijk hieronder naar de foto’s. Mocht je na het zien van de foto’s vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

 

trouwen op het strand Naar de kapper in Medemblikfresh haircut kapper medembliktrouwen op het strandaankleden voor de bruiloft in EnkhuizenMet deze auto naar de trouwlocatie in Enkhuizen en het stranddetails van de jurk voor de bruiloft op het strandna de plechtigheid in het stadhuis van Enkhuizentrouwen op het strand van Enkhuizentrouwen enkhuizentrouwen op het strand van Enkhuizenstrand

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.