Trouwreportage

Het is dé dag. De dag die perfect moet zijn, net zoals jullie trouwreportage.

Als bruidsfotograaf in Alkmaar en omstreken, vind ik het heerlijk om wat van de spanning te voelen die jullie als stel voelen op deze dag. Om deel uit te kunnen maken van deze dag en het zo natuurgetrouw vast proberen te leggen. Dus zonder al te veel geposeer en hier een fantastische bruidsreportage van te maken.

Ik hou van de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken om de juiste momenten vast te leggen, aangezien er geen ‘re-do’s’ zijn. Dit stimuleert mij om alles op alles te zetten om als trouwfotograaf jullie dag tot een succes te maken met een mooie trouwreportage.

Ook al ben ik zelf niet getrouwd, ik geloof in het huwelijk en geef alles, om dé dingen vast te leggen die bij een bruiloft horen en het samen met jullie te vieren door middel van mijn fotografie.

Kijk rustig eens in mijn portfolio en selecteer daar de categorie ‘trouwreportage’. Mocht mijn stijl jullie aanstaan neem gerust contact met mij op. Zodra wij elkaars ideeën weten, is er een grote kans dat we iets moois creëren samen! Ik hoor graag van jullie!